Om Anne Larsen

Anne Larsen er madskribent, kogebogsforfatter, opskrifts- og konceptudvikler og foredragsholder.

Debuterede som forfatter med bestsellere om fedtfattig kost i slutningen af 1990’erne, havde sit eget TV-program ’Max 30 %’ på DR1.

Anne Larsen arbejder pt. på en serie af 20 miniguides for Muusmann’forlag, hvoraf de fire første er udkommet, mens resten udkommer i løbet af det næste halvandet år. Desuden er bøgerne “Den lille sorte” og “Æg”, begge også Muusmann’forlag, i støbeskeen og udkommer i løbet af 2016 – den om æg kommer selvfølgelig på et passende tidspunkt inden påske.

Den første miniguide, “Antiinflammatorisk kost”, har solgt så godt, at der ikke var nogen grund til at tøve med udgivelse af “Den store antiinflammatoriske kostguide”, som udkommer primo november 2015. I løbet af årets sidste måneder 2015 udkommer desuden “Slank uden afsavn” på Anne Larsens første forlag Hovedland.

Anne Larsen skriver fast på magasinet IForm og udvikler opskrifter for fakta/Coop.

Anne Larsens eget køkken er usnobbet og uprætentiøst. Hendes univers bygger på praksis, velsmag og funktionalitet, og det ses tydeligt på hver og et af de redskaber, der har fundet deres vej til hendes køkken. Fælles for redskaberne er, at de har en historie, at de er noget særligt – og at de gør en forskel. En ofte simpel, men væsentlig forskel. Litermålet har hun arvet fra sin mormor, farsrøreren er fra et loppemarked i Holstebro og mange ting er håndplukket i ind- og udland. Anne Larsen shopper køkkenredskaber i butikker og på loppemarkeder, som andre shopper tøj og dippedutter.

Anne Larsen er efter 30 år i Aarhus flyttet til København, hvor hun bor og arbejder i sin lejlighed på Gammel Kongevej.